Nemzetközi foci sport

Nézni is rossz, ahogy Bruno Silva fejbe rúg egy szurkolót

Elszabadult a pokol a brazil pályán.

Megmagyarázhatatlan a brazil Bruno Silva tette: hatalmas erővel fejbe rúgott egy szurkolót. Történt mindez a Figueirense–Avaí (0–2) bajnoki mérkőzésen, öt perccel a befejezés előtt. A beszámolók és a felvételek szerint az Avaí futballistái elkapták és meglehetősen kíméletlenül bántak a berohanó drukkerrel.

A félmeztelen fanatikus látványos gánccsal fogott földet, amikor felbukkant  Bruno Silva, aki tiszta erőből fejbe rúgta. A Superesportes című helyi lap szerint a hazai szurkolók dühét éppen Silva váltotta ki, aki hergelte őket, miközben cseréjét követően levonult a pályáról.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!