Nemzetközi foci sport

A szurkolókkal verekedett a kapus, lefújták a kupameccset

Elszakadt a cérna az északír kupában.

A vendégek 2-1-es győzelmével zárult a Warrenpoint Town–Ballymena United északír kupameccs. A szombati találkozó kicsivel idő előtt ért véget: a hazaiak második gólja után, a hosszabbítás perceiben lefújta a találkozót a játékvezető.

Történt ugyanis, hogy a hazaiak kapusa, Mark Byrne ekkor már a kapu mögött őt heccelő szurkolókkal bunyózott, amibe több csapattársa, illetve a mérkőzést biztosító biztonságiak is bekapcsolódtak.

A végeredményt jóváírták, így a Ballymena jutott a nyolc közé – Byrne pedig piros lapot kapott.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!