Magyar foci

Kovács István elismeréssel szólt a szurkolókhoz: „Ez egy borzalmas meccs volt”

A pálya sem volt jó állapotban, de nem ezzel magyarázta a gyengébb meccset a Fehérvár játékosa.

Szombat este 1-0-s győzelemmel folytatta szereplését az OTP Bank Ligában a Mol Fehérvár FC. A székesfehérvári együttes az Újpest FC otthonát vette be Ivan Petrjak 85. perces találatával.

Az újpesti pálya nem volt éppen a legjobb állapotában, a találkozóra is rányomta bélyegét a mélyebb talaj, azonban Kovács István, a Vidi támadója nem hárította a felelősséget: az M4 Sportnak adott mérkőzés utáni nyilatkozatában kimondta, ez egy gyenge meccs volt.

Először is minden tisztelem a nézőké, akik kilátogattak és itt maradtak a végéig, valamint a tévénézőknek, hiszen ez borzalmas mérkőzés volt mindkét csapat részéről. Ugyanakkor egy ilyen borzalmas mérkőzést el lehet dönteni egy-egy ilyen villanással, mint ami volt tőlem és Ivantól. Ebből kellene sokkal több tőlünk, akik elöl játszanak. Felvenni ilyen pozíciókban a labdákat és ezeket jól megjátszani. Nem volt könnyű játszani a pályán. Most újították fel, de ha jól hallottam, hiányzik belőle az a bizonyos műfű. Nagyon instabil volt a felület, nehéz volt kitámasztani, de természetesen nem erre fogjuk, hogy ilyen rosszul játszottunk mi is és az Újpest is. Örülünk a három pontnak, más pozitívum nem nagyon van

– nyilatkozta a válogatott játékos a lefújást követő percekben.

Kiemelt kép: molfehervarfc.hu

Olvasói sztorik