Nemzetközi foci sport

Ismét Maldininak tapsolhattak a Milan-szurkolók

Bár három győzelem után csupán 1-1-es döntetlent játszott az AC Milan a Hellas Verona ellen, a hazai szurkolók a mérkőzés végén mégis tapsra ragadtathatták magukat: a 93. percben ugyanis pályára lépett egy legendás család fiatal képviselője.

Daniel Maldini 18 évesen és 85 naposan – 35 évvel édesapja, és 67 évvel nagyapja élvonalbeli bemutatkozása után – csereként állt be. Abban a szezonban, amikor a Primaverában kilenc mérkőzésen hat gólt szerzett, és korábban kétszer a felnőtt csapat kispadjára is leülhetett már.

Édesapja, Paolo Maldini 1984 és 2009 volt a csapat játékosa, nyert többek között hét bajnoki címet és öt Bajnokok Ligáját. A legidősebb Maldini, Cesare 1954 és 1966 között volt a Milan tagja, nyert négy bajnoki aranyat és egy BEK-et, majd edzőként KEK-győzelemig vezette a klubot.

Kiemelt fotó: Miguel MEDINA / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!