Nemzetközi foci sport

Újra Maldiniért rajonganak a Milan szurkolói

Zseniális találat.

Tíz meccs, hat találat, négy gólpassz: Daniel Maldini elkapta a fonalat ebben az idényben. Az AC Milan második együttesében szárnyaló 18 esztendős csatár szombaton a Pordenone ellen (6–0) szerzett mesteri szabadrúgásgólt.

Aligha kell mondani, Daniel édesapja, Paolo Maldini a Milan egyik legnagyobb alakja, aki 1984 és 2009 közt szerepelt az együttesben. A nagypapa is igazi legenda, a négy éve elhunyt Cesare Maldini az ötvenes, hatvanas évek egyik legnagyszerűbb futballistája volt.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!