Nemzetközi foci sport

Umtiti az Arsenal célkeresztjében

Ajánlatot tettek neki, de a francia védő nem akart távozni Spanyolországból.

A Le Parisien derítette ki, hogy a januári transzferablakban az Arsenal minden követ megmozgatott, hogy megszerezze Samuel Umtitit a Barcelonától.  Az üzlet végül azért nem valósult meg, mert a játékos jól érzi magát a katalánoknál, és nem volt érdeke a váltás.

Állításuk szerint nem az Arsenal volt az egyetlen kérő, de Umtiti a többi ajánlatot meg sem hallgatta.

A francia válogatott védő 2017-ben igazol Barcelonába, ahol rögtön alapember lett. 2018-as súlyos sérülése miatt azonban hosszú időt ki kellett hagynia, ráadásul 2019 őszén is több hétre kidőlt. Ebben a szezonban hét bajnokin lépett pályára, összesen hetvenegy LaLiga mérkőzése van a francia válogatott középhátvédnek.

Kiemelt fotó: Jose Breton / NurPhoto

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!