Nemzetközi foci sport

Gareth Bale klubváltása lehet az utolsó nap szenzációja

Angol sajtóhírek szerint a Tottenham tárgyal a Real Madriddal.

A The Times információi szerint az átigazolás utolsó napján válthat klubot Gareth Bale. Azt állítják, a Tottenham a játékossal és a Real Madriddal is egyeztet, és a londoniak nagyon bíznak benne, hogy éjfél előtt megszületik a megállapodás.

A Premier League csapat küldöttségét Daniel Levy elnök vezeti, és ezekben a percekben is Madridban tárgyalnak. Abban bíztak, hogy már csütörtökön este áttörés születik, de több részletben nem sikerült megállapodni.

Az egyezség egyik sarkalatos pontja Bale fizetése, a walesi 17 millió eurót keres egy évben, amit a Tottenham biztosan nem tud kifizetni.

Kiemelt fotó: Jose Breton / NurPhoto

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!