Nemzetközi foci sport

Spanyol Kupa: ellenfelet kapott az FC Barcelona és a Real Madrid

Már a legjobb négy közé jutás a tét.

Pénteken sorsolták a Spanyol Kupa újabb körét, ellenfelet kapott a versenyben lévő nyolc együttes. A találkozókat jövő héten rendezik meg, a párharcok egy mérkőzésen dől el.

A legutóbb a döntőt elveszítő FC Barcelona ellenfele a Athletic Bilbao lesz, míg a címvédő Valencia a Granada együttesével találkozik, a Real Madridra a Real Sociedad vár.

Párosítások:

Real Madrid–Real Sociedad
Athletic Bilbao–Barcelona
Granada–Valencia
Mirandés–Villarreal

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!