Nemzetközi foci sport

Rekordigazolással erősíthet a Mol Fehérvár FC

Nem a Mol Fehérvár FC szerződtette a legtöbb labdarúgót a téli átigazolási szezonban, de úgy tűnik, egy bombaigazolást nyélbe üthet még a Vidi. A romaniatv.net szerint ugyanis Dragos Nedelcuért akár 2,5 millió eurót is fizethet a klub az FCSB-nek, amely országos csúcs lenne.

A román újságcikkben megszólaló klubtulajdonos, George Becali szerint a 22 éves középpályás kivásárlási ára azonban nem egyben, hanem bónuszokkal érné el a rekordot.

A Fehérvár kétmilliót ajánlott, mi 2,5 milliót kértünk érte. A különbséget két bónusszal oldanánk meg, ha európai kupaszereplést érő helyen végeznek, 300 ezer eurót kapunk, csoportkörbe kerülve további 200 ezret

– idézi az FCSB tulajdonosát a romaniatv.net.

Nedelcu román korosztályos válogatott, a 2016–2017-es szezonban bajnoki címet szerzett a Viitorullal, majd nyáron szerződött az FCSB-be, ahol idén sérülés miatt csak hat mérkőzésen lépett pályára.

Magyarországon a klubrekordot jelentő legmagasabb összeget egyébként a Fehérvár jegyzi így is: 2018 nyarán 2,4 millió eurót fizetett a klub Armin Hodzicsért a Dinamo Zagrebnek.

Kiemelt kép: Alex Nicodim/NurPhoto via Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!