Magyar foci sport

Szlovákiából igazolt az Újpest

Alapember volt FK Pohronie csapatánál.

Újabb fiatal játékost igazolt az Újpest, Jakub Sedlacek érkezik. A 187 centiméter magas középpályás, aki márciusban fogja betölteni a 22. életévét, eddig hazája első osztályú bajnokságában játszott. Legutóbb a FK Pohronie csapatánál számított alapembernek.

Most még izgatott vagyok, de örülök természetesen. Egy új kihívás vár rám, először leszek idegenlégiós, de már nagyon várom, hogy elkezdjük a közös munkát. Tudom, hogy Magyarország egyik legnagyobb együttese az Újpest, nagy hagyományokkal, rengeteg trófeákkal. Tudom, hogy nagy nyomás alatt leszek, hogy egy ilyen egyesület színeiben fogok pályára lépni, de bízom benne, hogy megfelelek majd az elvárásoknak

– nyilatkozta a lila-fehérek honlapjának.

Kiemelt fotó: ujpestfc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!