Nemzetközi foci sport

Belelendült a Barca: újabb igazolás vált hivatalossá

Trincaóhoz hasonlóan Matheus Fernandes is a nyáron érkezik.

Noha a csatársor téli megerősítéséről lemondott, pénteken mégis bejelentett két igazolást a Barca. Az „új Ronaldóként” emlegetett Francisco Trincaóról már írtunk, és a brazil Matheus Fernandes megszerzése is hivatalossá vált.

A 21 esztendős, korosztályos válogatott középpályás Trincaóhoz hasonlóan július 1-én csatlakozik a katalán klubhoz, addig a Valladolidban játszik kölcsönben. Az új fiúért hét + hárommillió eurót fizet az FCB, a kivásárlási ára is ismert: 300 millió euró.

Kiemelt kép: BRUNO ULIVIERI / AGIF

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!