Nemzetközi foci sport

Megtalálta Zlatan Ibrahimovic utódját az LA Galaxy?

A 2019-es szezon végén távozó Zlatan Ibrahimovic pótlását még az új idény kezdete előtt kellett megoldania a Los Angeles Galaxynak. A csapat azt ígérte, hogy nemzetközileg elismert csatárt fognak a helyére szerződtetni és a jelek szerint meg is van az utód. Az egyik leggazdagabb amerikai klub éegújabb támadója Javier Hernández, közismert nevén Chicharito.

A napokban szerződtetett mexikói a Guadalajarától került át a Manchester Unitedhez, ahol közismert futballista lett, később játszott a Real Madrid, a Bayer Leverkusen, a West Ham United és a Sevilla játékosa is. A 31 éves csatár az MLS legjobban fizetett játékosa lesz, szakértők szerint 6,5 millió dollárnál is többet kap majd egy évben, sőt állítólag Ibrahimovic 7,2 millió dolláros kontraktusát is meghaladja majd az összeg.

A hivatalos bejelentésre még várni kell, de már interjút is adott a mexikói labdarúgó Galaxy-játékosként.

Kiemelt kép: Matthew Ashton – AMA/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!