Nemzetközi foci

Gareth Bale-t David Beckham amerikai klubja nézte ki magának

Nem titok, hogy Gareth Bale viszonya megromlott a Real Madriddal az elmúlt évben. A walesi támadó hiába volt részese megannyi sikernek, hiába rúgott fontos gólokat, mint az Atlético Madrid, vagy a Liverpool elleni Bajnokok Ligája-döntőben, mégis túladna rajta a csapata. A helyzet annyira elmérgesedett, hogy Bale nyíltan pózolt olyan zászlóval is, ami vígan hirdette: a golf fontosabb a Realnál.

Bale elég komoly fricskát nyomott a Realnak
A szurkolói rigmusból zászló készült, ő pedig büszkén pózolt vele a kijutás után.

A szélsőt a nyáron el akarta adni a klub, ám végül az utolsó pillanatban Florentino Pérez elnök megvétózta a kínai bajnokságba küldését és maradt Madridban. A hírek szerint viszont télen már menni akar Gareth Bale is.

Az ElDesmarque beszámolója szerint pedig kérőkből nincs hiány, az észak-amerikai bajnokság (MLS) csapatai sorban tolongnak a walesi támadó kegyeiért. Köztük az Inter Miami CF is, amelynek David Beckham a résztulajdonosa és amely szeretne magának egy nagy sztárt első idényében a legjobbak között.

Már csak az átigazolási díjban és néhány részletben kell megállapodniuk egymással a feleknek, hogy hivatalossá váljon az üzlet

– írja a cikket szerző Manuel Valcarce.

A beszámoló megemlíti, hogy a Miami mellett komolyan érdeklődik a Los Angeles Galaxy is, amely Zlatan Ibrahimovic távozásával újra sztárt szeretne igazolni a csapatába.

Kiemelt kép: Perez Meca/MB Media/Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik