Nemzetközi foci sport

Így szerezné meg a Barca-játékost a Juventus

Bernardeschit adnák a torinóiak Rakiticért.

Az olasz La Repubblica szerint csereüzletre készül a Juventus és a Barcelona, az olasz együttes ugyanis szeretné leigazolni Ivan Rakiticet. A lap szerint pénzt nem adnának a torinóiak a játékosért, egy másik labdarúgót viszont igen: Federico Bernardeschi játékjogát ajánlják fel a horvát középpályásért.

A Juve a hírek szerint már nyáron is szerette volna leigazolni a rutinos horvát játékost, és már akkor is felmerült, hogy a 25 éves Bernardeschit adják cserébe – azonban elsőre nem lett semmi az üzletből.

A Repubblica szerint most viszont újra felmerült a csere lehetősége, így már a januári átigazolási időszakban megkezdődnek – és le is zárulhatnak – a tárgyalások.

Kiemelt kép: Fayez Nureldine/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!