Magyar foci sport

Lekerült a gipsz a magyar válogatott kerettag lábáról

Kezdődhet Tamás Krisztián rehabilitációjának érdemi része.

Javában zajlik az NB I-es Zalaegerszeg felkészülése, közelít a bajnoki rajt: szombaton 14.30-tól a horvát élvonalbeli Slaven Belupo ellen játsszák az utolsó edzőmérkőzésüket a jövő szombaton esedékes, DVTK elleni tavaszi rajt előtt.

A keret az elmúlt napokban folyamatosan erősödött, hiszen megállapodtak a támadó Eric McWoodsszal, a támadó középpályás Stjepan Ostrekkel, pénteken pedig a védekező középpályásként és középső védőként is bevethető Fanos Katalerisszal.

Menekül a ZTE, ciprusi válogatott középpályás érkezett
Az idény végéig kölcsönvették Katelariszt.

Jelenleg két futballista küzd sérüléssel, de mindkettejüknek javul az állapota: a december elején megműtött Tamás Krisztián jobb lábáról szerdán vették le a gipszet, így kezdődhet az ősszel a válogatott keretbe is meghívott balhátvéd rehabilitációjának érdemi része.

Tamás a klubhonlapnak elmondta, jobbnak érzi a lábát, mint amire előzetesen számított, de a visszatérés még biztosan hetekig várat magára, hiszen nem szabad elsietni a rehabilitációt – mindezek mellett már szeretne újra társaival edzeni és a pályán lenni. Most, a gipsz levétele után újra meg kell tanulnia terhelni a lábát, hozzászoktatni a járáshoz és a különböző mozdulatokhoz, ennek érdekében dolgozik napról napra.

Szintén a csapathoz tartozó hír, hogy Barczi Dávid bokasérülése folyamatosan javul, a középpályás a tervek szerint jövő héten már edzhet is, az ő esetében van esély, hogy már a közeljövőben visszatérjen a pályára.

Kiemelt kép: ztefc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!