Nemzetközi foci sport

José Mourinho leigazolhatja az FC Barcelona világbajnokát

Samuel Umtiti felkerült a Tottenham kívánságlistájára.

Napok óta tartja magát a pletyka, hogy Samuel Umtiti Barcelonából Londonba költözik, és a Tottenham játékosa lesz. Több angol lap is úgy véli, José Mourinho csapatába tökéletesen beleillene a világbajnok francia védő.

Ha a Tottenham megszerzi Umtitit, az hatalmas dobás lenne. Nagy, erős és jól kezeli a labdát is, olyan valaki, akiben Mourinho megbízhat. Nagy csatákban vett részt, nagy világversenyeket nyert

– idézi a Football Insider Darren Bentet, a Spurs korábbi kiválóságát.

Umtiti hosszú sérülés után, ősszel tért vissza a katalánok kezdőcsapatában, összesen 131 LaLiga mérkőzést játszott. A Barcelona előtt a Olympique Lyon játékosa volt.

 

Kiemelt fotó: CHARLY TRIBALLEAU / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!