Nemzetközi foci sport

Sorsoltak a Spanyol Kupában: itt a Barca, a Real és az Atlético ellenfele

A legjobb tizenhat közé jutás a tét.

Kedden sorsolták a Spanyol Kupa újabb körét, ellenfelet kapott a versenyben lévő harminckét együttes. Az új szabályok értelmében egy meccsen dől el a továbbjutás, a szövetség pedig az erősorrend szerint négy kalapot állított össze.

A legutóbb a döntőt elveszítő FC Barcelona a harmadosztályú Ibizához látogat, míg a címvédő Valencia ellenfele az UD Logronés lesz. A Real Madridra az Unionistas de Salamanca vár, míg az Atléticónak a Cultural Leonesát kellene legyűrnie.

A mérkőzéseket jövő kedden, szerdán és csütörtökön vívják.

Kiemelt kép: JOSE BRETON / NURPHOTO

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!