Nemzetközi foci sport

Még nem tudni, kap-e díszsorfalat a Real Madrid

Mit lép a Lopetegui által irányított Sevilla?

A Spanyol szuperkupa múlt vasárnapi megnyerése óta adódik a kérdés: kap-e díszsorfalat a következő összecsapásán a Real Madrid? Szombat délután a Sevillának adódik lehetősége erre a Bernabéu-stadionban, a Marca című lap szerint a klubnál még nem döntöttek a kérdésben.

A sorfal kérdése különösen annak tükrében érdekes, hogy a Sevillát a Real Madrid egykori edzője, Julen Lopetegui irányítja, a Real pedig korábban már tisztelgett a rivális előtt, méghozzá 2006-ban, amikor a Sevilla megnyerte az UEFA-kupát.

Kiemelt kép: Denis Doyle/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!