Nemzetközi foci sport

Valverde csalódott a Barcelona vezetőiben

Tudja, hogy inog a helye, de a klubtól még senki nem kereste.

Az Atlético Madridtól elszenvedett spanyol Szuperkupa-elődöntős vereség tovább rontott a Barcelona vezetőedzője, Ernesto Valverde amúgy sem rózsás helyzetén.

A szurkolók már egy ideje a távozását követelték, és most egyre inkább úgy tűnik, a katalánok vezetése megválik tőle, akinek a helyére a klub legendája, Xavi érkezhet.

A Sport cikke szerint, amit az m4sport.hu szúrt ki, az 55 éves spanyol edző tisztában van vele, hogy a kudarc megingatta a pozíciójában, valamint arról is tud, hogy a Barcelona új edzőt keres,

azt azonban rettentően nehezményezi, hogy minderről a médiából kellett értesülnie, a klubtól ugyanis még senki sem kereste fel, hogy tájékoztassák, mire számítson.

A hírek szerint Xavi érkezése biztosra vehető, a kérdés már csak az, hogy a napokban, vagy csak a szezon végén történik meg a váltás. A Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu a napokban tervez személyesen leülni Valverdével, kérdés, mi újat tud majd mondani neki.

Kiemelt kép: PAU BARRENA / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!