Nemzetközi foci sport

Két gólt lőtt, de kikapott a Bundesliga-csapattól a Fradi

Már az első félidőben kialakult a végeredmény az Union Berlin ellen. Lódico meglőtte első gólját.

Egy napon belül második spanyolországi edzőmeccsét is lejátszotta a magyar bajnok Ferencvárosi TC – a Genk elleni vereséget követően a német Bundesliga-középcsapat, az Union Berlin volt az ellenfél.

A Fradi szerzett vezetést, a negyedik percben Isael csent labdát az ellenfél kapusától, ziccerét pedig értékesítette. Két percre rá egalizált az ellenfél, majd két újabb német gól következett, így az első félidő hajrájában már 3-1-re a Berlin vezetett. A téli szerzemény Gastón Lódico szépített még a szünet előtt, így 3-2-es hátrányban volt a Fradi.

Ferencvárosi sorcserével kezdődött a második félidő, majd Franck Boli egyenlíthetett volna, de mentett az ellenfél kapusa. A Fradi-honlap beszámolójából kiderül: a hajrában is inkább a zöld-fehérek diktálták a tempót, azonban Dibusznak is akadt dolga: jól zárt a német védelem, így 3-2-re nyert a Berlin.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

Ferencvárosi TC–Union Berlin (német) 2-3 (2-3)

Kiemelt kép: fradi.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!