Magyar foci sport

Brazil játékossal erősített a Kisvárda

Fernando Viana az edzőtáborban állapodott meg a klubbal.

Brazil játékossal kötött szerződést a Kisvárda Master Good: Fernando Viana Jardim Silva a hurghadai edzőtábor helyszínén írta alá szerződését azok után, hogy három napja csatlakozott új csapattársaihoz, és a pénteki edzőmérkőzésen mintegy húsz percet már a pályán is töltött – emlékeztet a klub honlapja.

A 27 éves, posztját tekintve csatár legutóbb a bolgár Botev Plovdiv játékosa volt, hazájában a Joinville neveléseként játszott még a Paraná és a Guarani csapataiban, további külföldi állomáshelye volt a dél-koreai Sowun, illetve az egyesült arab emírségekbeli Al-Dharfa.

Viana a Plovdiv színeiben 39 bajnoki mérkőzésen 17 gólt szerzett, az átigazolásokban mértékadónak tekinthető transfermarkt.de oldal a piaci értékét 750 ezer euróra taksálja.

Kiemelt kép: kisvardafc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!