Nemzetközi foci sport

Piatek lehet Mourinho vészmegoldása a Tottenhamnél

Januári klubváltás.

Úgy fest, az angol csapatok kiszúrták maguknak Krzysztof Piateket. Nemrég az Aston Villa harmincmillió eurós ajánlatáról számolt be az olasz és az angol sajtó, és máris itt az újabb kérő. A Sun úgy tudja, a 24 esztendős lengyel futballista hamarosan megállapodik a José Mourinho vezette Tottenhammel.

Ismert, hogy Harry Kane combsérülése többhónapos kihagyással jár, vagyis a londoniaknak gyors megoldást kell találniuk. Így került a képbe az AC Milan csatára, aki szenzációsan indította a milánói karrierjét, ebben az idényben viszont elapadt a góltermés: 18 bajnokin csupán négyszer volt eredményes. Elősegítheti Piatek elengedését, hogy megérkezett a „nagy Zlatan”, vagyis Ibrahimovic, aki hétfőn mutatkozott be a szebb napokat megélt olasz sztárcsapatban.

Egyes hírek szerint a Spurs és az olasz klub már megállapodott, Piatekért 28 millió fontot fizetne a legutóbbi BL-döntős.

Kiemelt kép: MATTEO CIAMBELLI / NURPHOTO

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!