Nemzetközi foci

FC Barcelona: hétfőn elnökségi ülés, Valverde remeghet?

Edzőt buktatott az Atlético Madrid?

Eseménydús és fordulatos második félidőt produkált csütörtök este a Barcelona és az Atlético Madrid: a 3–2-es „matracos” diadal legalábbis meglepő a pályán történtek ismeretében. Noha a Barca veresége után Lionel Messi és Luis Suárez is kiállt az edző mellett, sajtóhírek szerint csöppet sem biztos Ernesto Valverde állása.

Az FCB hétfőn elnökségi ülést tart, alakulhat úgy, hogy a vezérkar felmenti a spanyol szakvezetőt. Ugyanakkor Valverde megerősítést is kaphat, a spanyol médiumok is csak találgatják a forgatókönyvet. A Cadena SER rádióállomás nem tartja elképzelhetetlennek, hogy a katalán vezérkar elküldi Valverdét, és a korábbi zseniális hátvéd, Ronald Koeman kezébe adja a karmesteri pálcát, míg a Sport inkább amondó, az évad végéig nem lesz edzőváltás.

Megszólalt a katalán együttes korábbi csillaga, a brazil Rivaldo is, aki úgy véli, ilyen kudarc nem maradhat következmények nélkül. Képbe kerülhet egy másik Barca-legenda, Xavi is, aki pénteken Katarban találkozott a Barcelona vezérkarával…

Kiemelt kép: GIUSEPPE CACACE / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik