Nemzetközi foci sport

FC Barcelona: hétfőn elnökségi ülés, Valverde remeghet?

Edzőt buktatott az Atlético Madrid?

Eseménydús és fordulatos második félidőt produkált csütörtök este a Barcelona és az Atlético Madrid: a 3–2-es „matracos” diadal legalábbis meglepő a pályán történtek ismeretében. Noha a Barca veresége után Lionel Messi és Luis Suárez is kiállt az edző mellett, sajtóhírek szerint csöppet sem biztos Ernesto Valverde állása.

Az FCB hétfőn elnökségi ülést tart, alakulhat úgy, hogy a vezérkar felmenti a spanyol szakvezetőt. Ugyanakkor Valverde megerősítést is kaphat, a spanyol médiumok is csak találgatják a forgatókönyvet. A Cadena SER rádióállomás nem tartja elképzelhetetlennek, hogy a katalán vezérkar elküldi Valverdét, és a korábbi zseniális hátvéd, Ronald Koeman kezébe adja a karmesteri pálcát, míg a Sport inkább amondó, az évad végéig nem lesz edzőváltás.

Megszólalt a katalán együttes korábbi csillaga, a brazil Rivaldo is, aki úgy véli, ilyen kudarc nem maradhat következmények nélkül. Képbe kerülhet egy másik Barca-legenda, Xavi is, aki pénteken Katarban találkozott a Barcelona vezérkarával…

Kiemelt kép: GIUSEPPE CACACE / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!