Nemzetközi foci sport

Dybala rövidesen aláír, a Tottenham és a Manchester United is hívta

Az elmúlt egy évben rengeteget változott a világ az argentin támadóval.

A nyári átigazolási szezon utolsó pillanatában dőlt el, Paulo Dybala – a folyamatos mellőzés ellenére – marad a Juventusban. Az argentin csatárnak két Premier League ajánlata is volt, a Tottenham és a Manchester United is szívesen látta volna a soraiban.

Dybala azonban ősszel beverekedte magát a kezdőcsapatba. Hat gólt lőtt a Serie A-ban, és háromszor a Bajnokok Ligájában is betalált. Így érthetően megváltozott körülötte a levegő. A Juventus már nem eladni akarja, inkább szerződést hosszabbítana a 26 éves játékossal – írja a Goal.com.

Jelenleg érvényés szerződése 2022-ig érvényes, ezt akarják meghosszabbítani a torinóiak. A portál állítása szerint Dybala nyitott a folytatásra: 2024-ig írna alá, fizetése évi tízmillió euróra emelkedne.

Kiemelt fotó: Isabella BONOTTO / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!