Nemzetközi foci sport

Az FC Barcelonától is igazolna José Mourinho

A portugál nekiáll a Tottenham átalakításának.

A The Mirror azt állítja, hogy portugál válogatott megszerzéséről tárgyal a José Mourinho vezette Tottenham. Nelson Semedo a kiszemelt,  míg Kyle Walker-Peters a Crystal Palace-ba távozhat.

Semedo klubváltása hatalmas meglepetés lenne, Ernesto Valverde ugyanis tizenhat LaLiga mérkőzésen szavazott bizalmat a szélső védőnek, míg a Bajnokok Ligájában négy alkalommal küldte pályára a portugál válogatott játékost. Értékét negyvenmillió euróra becsülik. Semedo nemrég azzal került be a hírekbe, hogy az El Clásico alatt kirabolták a házát.

Kyle Walker-Peters távozását is belengette a lap. A védő tízmillió euróért igazolhat a Palace-ba.

Kiemelt fotó: Nelson Semedo

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!