Nemzetközi foci sport

Nápolyból igazolhat játékost az Atlético Madrid

Arkadiusz Milik a LaLigában folytathatja.

Az AS információi szerint Nápolyból igazolhat csatárt az Atlético Madrid. A lap úgy tudja, Arkadiusz Milik Diego Simeone első számú kiszemeltje a januári átigazolási piacon. Állításuk szerint a madridiak már felvették a kapcsolatot a labdarugó ügynökével.

A lengyel válogatott játékos értékét negyvenmillió euróra becsülik. Ebben a szezonban összesen hét gólt rúgott a Serie A-ban, ez különösen nagy szám, annak tükrében, hogy mindössze kilenc találkozón lépett pályára. A Bajnokok Ligájában még jobb százalékkal teljesít: három meccs, három gól a mérlege.

A spanyol sajtó az elmúlt hónapokban már több csatárt összeboronált a madridiakkal, de forrásaik alapján végül Milik lehet a befutó.

Kiemelt fotó: Matteo Ciambelli / NurPhoto

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!