Nemzetközi foci sport

Hatvanmillió eurós játékos lehet a Manchester United egyik januári igazolása

Donny van de Beek a kiszemelt, az Ajaxból érkezhet.

A középpálya megerősítésén dolgozik a Manchester United. Az ESPN úgy tudja, hogy a következő napokban felerősödnek az angolok, és a holland kirakatcsapat közötti tárgyalások, miután az MU le akarja igazolni az Ajax középpályását, Donny van de Beeket.

Az elkövetkezendő napok legfontosabb feladata a játkos megszerzése – fogalmaz az ESPN.

A 22 éves játékos már bemutatkozott a holland válogatottban, összesen kilenc alkalommal húzta magára hazája mezét. Klubcsapatában alapembernek számít. A most futó bajnokságban már hat gólnál jár, a Bajnokok Ligájában pedig kétszer talált be.

Korábban az FC Barcelona érdeklődéséről is hallani lehetett, katalának azonban letettek a játékos megszerzéséről.

Kiemelt fotó: Glyn KIRK / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!