Nemzetközi foci sport

Máris lepasszolja De Ligtet a Juventus?

Vad pletyka, vagy menekülőút: visszatérhet Amszterdamba.

A holland VTBL a portugál A Bolára hivatkozva írja, hogy Torinóban felvetődött, Matthijs de Ligt kölcsönben visszatérhetne az Ajaxba. Mint ismert, a még mindig csak húszéves védő tavaly nyáron 85 millió euróért igazolt az olasz sztárcsapatba, ám a beilleszkedése nem megy könnyen.

Fabio Capello, a legendás itáliai szakvezető a minap úgy nyilatkozott, De Ligtnek időre van szüksége ahhoz, hogy felvegye a Serie A ritmusát. Igen ám, de a modern futballban minden van, csak türelem nincs…

Matthijs de Ligt eddig 13 bajnoki mérkőzésen lépett pályára a „zebráknál”, és enyhén szólva sem alkotott maradandót. A fent említett sajtóhírek szerint az Ajaxnál élénken követik az eseményeket, készen arra, hogy mentőövet dobjanak az ifjú hátvédnek. De Ligt számára a holland válogatott Európa-bajnoki szereplése miatt is fontos a jó forma, a VTBL szerint csöppet sem lenne őrültség néhány hónapra visszatérni a nevelőklubba.

Kiemelt kép: GIUSEPPE MAFFIA / NURPHOTO

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!