Nemzetközi foci sport

Kassai Viktor lett az orosz játékvezetői testület elnöke

Kinevezték a visszavonult magyar szakembert.

A visszavonulását nemrég bejelentő Kassai Viktor lett az Orosz Labdarúgó Szövetség játékvezetői testületének elnöke – jelezte a TASZSZ hírügynökség. Az elmúlt két évtized legmagasabban jegyzett magyar játékvezetője Alekszandr Jegorovot váltja a grémium élén.

A TASZSZ a beszámolójában megjegyzi: a magyar szakember lett a testület második külföldi elnöke, előtte 2011 és 2013 között a világ legjobb játékvezetője címmel is rendelkező olasz Roberto Rosetti tölthette még be ezt a tisztséget nem helyi vezetőként.

Egy új játékvezetői rendszer kialakítása nagyon érdekes feladat számomra. Biztos vagyok benne, hogy a közös munkánk eredményeképpen egy teljesen új szintre tudjuk emelni a játékvezetést. A februári edzőtáborban találkozok az orosz bírókkal, akkor kezdjük el kialakítani az új stratégiánkat

– idézi Kassait az orosz hírügynökség.

Kiemelt kép: Jan Woitas/dpa-Zentralbild/dpa/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!