Nemzetközi foci sport

Milánóba hívják a Barcelona játékosát

Arturo Vidalért bejelentkezett az Inter. Január végén eldőlhet a sorsa.

A Marca azt írja, az Internazionale vezérigazgatója, Giuseppe Marotta szerint január végéig kell várni rá, hogy eldőljön, sikerül-e leigazolni az FC Barcelona játékosát, Arturo Vidalt. Az olasz klub vezetője elismerte, valóban érdeklődnek a chilei középpályás iránt, de a téli átigazolási időszakban jellemző, hogy „a fontos üzletek csak az utolsó napokban zárulnak le”.

Amennyiben valóban egyezségre jutnak a felek, akkor Vidal alig másfél év után távozna a spanyoloktól: 2018 augusztusában érkezett a Bayern Münchentől – akkor három évre kötelezte el magát, 2021-ig szól a jelenlegi kontraktusa.

Annyira nem lenne meglepő a váltás, Vidal ugyanis kiegészítő ember lett a katalánoknál: a most futó szezonban főleg csereként számolt vele Ernesto Valverde vezetőedző. Viszont azon a 15 bajnokin, amin pályára lépett hat gólt lőtt, ami kétszer annyi, mint az előző szezon teljes termése, és öt Bajnokok Ligája-csoportmeccsen is pályára lépett.

Kiemelt kép: AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!