Nemzetközi foci sport

Befenyítette a Manchester Unitedet a világ legnevesebb játékosügynöke

Mino Raiola nem enged több játékost a klubhoz.

A brit Mirror idézte Mino Raiola játékosügynök La Repubblicának adott interjúját, melyben az olasz-holland sztármenedzser élesen bírálta a Manchester Unitedet. Raiola azért fakadt ki, mert véleménye szerint nem bánnak jól a klubnál ügyfelével, Paul Pogbával.

Jelenleg nem viszek oda senkit. Maradonát, Pelét és Maldinit is képesek lennének elrontani. Paulnak olyan csapatra van szüksége, mint amilyen a Juventus, ahol ezelőtt játszott

– idézi a lap Raiolát.

Megjegyzik, Raiola egy másik ügyfele, a napokban a Borussia Dortmundhoz igazolt Erling Haaland is inkább Németországot választotta a United helyett – pedig a norvég csodatiniért állítólag az MU is bejelentkezett.

Érdekesség, hogy néhány napja a SkySportsnak is nyilatkozott Pogbáról az ügynöke, akkor azonban még azt hangoztatta, hogy a francia világbajnok jól érzi magát a klubnál.

Kiemelt kép: Mauro Ujetto/NurPhoto/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!