Ancelotti és Arteta most bánta meg, hogy aláírt új csapatához

Az Everton beugró edzője pedig egy sajátos rekordot állított fel.

Carlo Ancelottit szombaton nevezték ki az Everton edzőjének, és az olasz szakember ott volt a Goodison Parkban, hogy megnézze csapata Arsenal elleni bajnokiját.

Carlo Ancelotti visszatért a Premier League-be
Hivatalosan is kinevezték az Everton vezetőedzőjének.

A londoniak szintén új edzőt kaptak, a klub korábbi játékosai, Mikel Arteta csak vasárnaptól lép munkába, így ő is a lelátóról figyelte, mit művel a forduló előtt csak 10. helyen álló Arsenal.

Korábbi játékosát nevezte ki edzőnek az Arsenal
Ahogyan azt mindenki várta, Mikel Arteta ülhet le a kispadra.

Nos, a meccsről mindent elmond, hogy a BBC tudósítója azt írta, kollégája csak az utolsó negyedóra kezdetén érkezett meg az irodába, és hatalmas mázlistának tartja, hogy nem látta a találkozó nagy részét.

Az Everton-drukkerek egy kezezés miatt biztosan reklamálni fognak, Calvert-Lewin lövése Torreira karját érintette, láttunk már ilyenért büntetőt, de most nem járt érte tizenegyes. A meccs legizgalmasabb fejleménye, hogy az Everton beugró edzője, Duncan Ferguson ismét eljátszotta ugyanazt, mint a korábbi két meccsén: egy játékost becserélt, majd még a meccs vége előtt le is kapta őt a pályáról. Ezúttal a török Cenk Tosun járt rosszul, aki a 11. percben állt be, Iwobi helyére, majd a hajrában Kean váltotta őt.

A két új edző pedig a pocsék meccs láttán foghatta a fejét, mert lesz dolog mindkét csapattal bőven.

Premier League, 18. forduló:

Everton – Arsenal 0-0

A kiemelt képen Ancelotti (középen) látható az Everton elnökével, Bill Kenwrighttal és a tulajdonossal, Farhad Moshirivel. Fotó: PAUL ELLIS / AFP