Nemzetközi foci

Akkorát tombolt gólörömként a Real-játékos, hogy minden szurkoló beleszeretett

A Real Madrid óriási csatában tudott kiharcolni egy pontot a Valencia vendégeként a LaLiga 17. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén. A bajnoki drámai végjátékot hozott, Thibaut Courtois, a madridiak kapusa egyenlített majdnem, végül ez Karim Benzemának jött össze, ezzel lett 1-1 az állás.

Már a kapus is elől volt, a 95. percben mentett pontot a Real Madrid
A Valencia elleni rangadó mindkét gólja a hajrában esett.

Lehetett volna ezután a fő beszédtéma az októberben még hevesen utált Courtois hősies fejese, vagy a sokadik alkalommal megmentővé váló Benzema, a Real-szurkolók mégsem velük foglalkoznak. Az egyenlítéskor a csapat fiatal középpályása, Federico Valverde olyan elemi erővel tombolt örömében, hogy az összes szurkolót megnyerte magának. A bal alsó sarokban kell keresni az uruguayit:

Valverde egyébként kezdőként kapott lehetőséget, ez volt már a 12. meccse idén a Real Madridban és már korábban is többször követelte őt és eddig is a népszerű játékosok közé tartozott. A 16-szoros uruguayi válogatott 2016-ban igazolt Spanyolországba a Penaroltól, azóta a Real Madrid játékosa, csak egy évet töltött kölcsönben a Deportivo La Corunánál.

Kiemelt kép: Xaume Olleros/Getty Images

Olvasói sztorik