Nemzetközi foci

Bale nincs elragadtatva a helyzetével a Realnál

A játékos ügynöke szerint ha jön egy megfelelő lehetőség, meglátják, hogyan tovább.

Ügynöke szerint Gareth Bale „nincs elragadtatva” a helyzetével a Real Madrid labdarúgócsapatánál, ezzel együtt soha nem kérte, hogy távozhasson.

A támadó elkötelezettsége a klub felé akkor kérdőjeleződött meg, amikor a novemberi utolsó Európa-bajnoki selejtező után – ezen a magyarokat győzték le a szigetországiak 2-0-ra – csapattársai társaságában olyan walesi zászlóval ünnepelt, amelyen a következő felirat volt olvasható:

Wales. Golf. Madrid. Ebben a sorrendben.

A történtek után a szurkolók a Real Sociedad elleni bajnoki mérkőzésen kifütyülték a 30 éves Bale-t.

„Nincs elragadtatva. Ezzel együtt szerződése van a klubbal és amíg a Real Madrid játékosa, mindent meg fog tenni a csapat sikeréért” –mondta ügyfeléről Jonathan Barnett a BBC-nek. „Soha nem kérte, hogy távozhasson. Persze ha jön egy megfelelő lehetőség, amelyet szeretne kihasználni, akkor majd beszélünk a Real Madrid elnökével és meglátjuk, hogyan tovább.”

A Barcelona megújította Ansu Fati szerződését, 170 millió euró a kivásárlási ára
Profi kontraktus aláírásakor automatikusan 400 millió euróra nő a kivásárlási ára.

Bale 2013 óta a királyi gárda játékosa, akkor a Real 101 millió eurót fizetett érte a Tottenham Hotspurnek.

A játékos csütörtökön nem vett részt az edzésen, és a Marca című lap szerint szombaton, az Espanyollal szembeni bajnoki találkozón, valamint a szerdai, Club Brugge elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen nem lesz ott a keretben combsérülés miatt.

Kiemelt kép: Giuseppe CACACE / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik