Nemzetközi foci sport

A Barcelona megújította Ansu Fati szerződését, 170 millió euró a kivásárlási ára

Profi kontraktus aláírásakor automatikusan 400 millió euróra nő a kivásárlási ára.

Az FC Barcelona hivatalos csatornáin jelentette be, hogy új szerződést kötött fiatal tehetségével, Ansu Fatival. A mindössze 17 esztendős csodatini új kontraktusa ugyanúgy 2022-ig szól, mint az előző megállapodása, de tartalmaz már egy kétéves hosszabbítási opciót, valamint a kivásárlási árát 100 millió euróról 170 millió euróra növelték.

Az új megegyezés alapján a fiatal játékos kivásárlási ára automatikusan 400 millió euróra növekszik, amikor megköti első profi szerződését a katalán klubbal. Ansu Fati idén ősszel robbant be a sérülésektől tizedelt Barca csapatába, az első meccsein rögtön két gólt és egy gólpasszt jegyzett.

Kiemelt kép: Xavier Bonilla / NurPhoto

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!