Ronaldo nővére keményen visszaoltotta Van Dijkot

Ezt nem rakja zsebre a Liverpool védője.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az Aranylabda-gála előtt a végül második helyen végző Virgil van Dijk egyetlen mondattal lealázta a bronzérmes Cristiano Ronaldót. A Liverpool holland védője azt nyilatkozta, hogy az ötszörös aranylabdás portugál nem is volt számára igazi vetélytárs. Nem kellett sokat várni a válaszra, CR7 nővére, Katia Aveiro a közösségi médiában oltotta le Van Dijkot. Íme:

Kedves Virgil, Cristiano Ronaldo háromszoros bajnok az abban az országban, ahol már négy éve játszol és még egyszer sem nyertél. Cristiano Ronaldo a legjobb játékos és a legjobb góllövő volt. Nem mellesleg, fiatalabbként, mint te. Aztán kedves Virgil, Cristiano Ronaldo elment egy másik helyre, ahol a klubfutball történetének legnagyobb játékosává vált.

Real Madrid? Mond ez neked valamit? Ez az a klub, amellyel ez a Cristiano csávó megvert titeket a Bajnokok Ligája döntőjében. Az Aranylabdából pedig már ötöt nyert, Virgil.

Ez a Ronaldo srác a társaival a hollandokat is megverte egy másik döntőben. Nehéz volt, Virgil? Sajnáljuk. Drága Virgil, Cristiano Ronaldo a karrierje legkevésbé sikeres időszakában is több címet nyert, mint te. Csodálatos, ugye?

Na most, Virgil, nyerjél címeket aztán beszélhetünk. Ha tele lesz a kezed trófeákkal, akkor talán egy asztalhoz ülhetsz Cristiano Ronaldóval.

– írta az Instagramon Katia Aveiro.