Nemzetközi foci bajnokok ligája

Rummenigge felháborítónak tartja a Bayern sorozatát

„Ez hihetetlen, és lassan felháborító” – nyilatkozta boldogan Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München futballklubot működtető gazdasági társaság vezérigazgatója belgrádi kiütéses győzelmet követően.

A Real–PSG új szintre emelte a bizarr VAR-háborút
Courtois-t kiállították, aztán mégsem; Lewandowski képtelen visszavenni a tempóból.

A német csapat a Bajnokok Ligája csoportkörének 5. fordulójában 6-0-ra verték a Crvena zvezdát, és amióta Hansi Flick átvette az irányítást, rá sem lehet ismerni a bajorokra.

Niko Kovacot még a Frankfurt elleni 5-1-es vereség után menesztette a klub vezetése.

Azóta a Bayern négy mérkőzésen lépett pályára, minden megnyerte, 16 gólt szerzett és egyet sem kapott. A bajnokságban a Dortmundot és a Düsseldorfot 4-0-ra, a BL-ben az Olympiakoszt 2-0-ra, most pedig a Zvezdát 6-0-ra győzte le.

„Elképesztő ez a sorozat, Hansi nemrégiben vette át a csapatot, ami hihetetlen, amit produkál, hiszen a jó eredményekkel a játék minősége is javult. Mindenki, aki itt van, élvezi a csapat játékát”

Szeretnék gratulálni ehhez, kedves Hansi

– tette hozzá Rummenigge.

A keddi BL-sikerben kulcsszerepet vállalt Robert Lewandowski, aki 14 perc alatt négy gólt szerzett, ezzel a sorozat történetének leggyorsabb mesternégyesét érte el. A Bajnokok Ligájában egyszer már szerzett négy gólt, még 2013-ban a Real Madrid ellen, ezzel Lionel Messi mellett a második olyan labdarúgó, aki képes volt kétszer is erre a bravúrra.

Kiemelt fotó: ANDREJ ISAKOVIC / AFP

Olvasói sztorik