Nemzetközi foci

Balotellit kitette keretéből a Brescia

Vasárnap délután egész biztosan nem lép pályára a Serie A-ban.

Csütörtökön kapott össze az olasz Serie A-ban szereplő Brescia vezetőedzője, Fabio Grosso és az együttes legnagyobb sztárja, Mario Balotelli. A balhéjairól is elhíresült olasz játékos állítólag nem kellő intenzitással dolgozott az egyik edzésen, ezért előbb leszidta majd az öltözőbe küldte a vezetőedző.

Balotelli ezt követően otthagyta az edzőközpontot, elhajtott kocsijával.

Az ügynek szombatra lett folytatása, kiderült ugyanis, hogy a klub megbüntette az olasz válogatottól egyre távolabb kerülő támadót: kikerült a keretből, így vasárnap nem lehet ott az AS Roma elleni fontos bajnokin.

Nem akarom sem elbagatellizálni, sem felfújni azt, ami történt Marióval. Viszont elvárok egy adott tempót, intenzitást mindenkitől. Nagyon tehetséges, de csak egy adott pontig tudok neki segíteni

– idézi az AP Grossót.

A hírügynökség hozzáteszi, Balotelli hét bajnokin két gólt vállalt visszatérése óta, Roberto Mancini válogatottjába pedig csak az első két alkalommal kapott meghívót, több mint egy éve viszont már az Azzurri sem számol vele, így egyre távolabb kerül a 2020-as Európa-bajnoki szerepléstől.

Kiemelt kép: Miguel Medina/AFP

Olvasói sztorik