Nemzetközi foci

Szurkolója páros lábbal tiport bele az Arsenalba

Ennél nagyobb oltást aligha kapott az Emery-féle csapat.

Minden sorozatot tekintve az október 24-i Európa Liga-forduló, a Premier League-et nézve pedig már október hatodika óta nyeretlen az Arsenal, mely legutóbbi hat tétmeccsén két vereség mellett négy döntetlent tudott felmutatni. Az együttes szombaton a PL-tabella 19. helyére visszacsúszó Southampton ellen játszott hazai pályán 2-2-es döntetlent.

A meccs után a klub szurkolói csatornája, az AFTV csalódott hazai drukkereket szólaltatott meg, s egyikük igencsak beolvasott szeretett csapatának:

Ma van a fiam kilencedik születésnapja. Tudja mit kapott tőlem ajándékba? Otthon hagytam… Otthon hagytam, hogy ne tudják elrontani a születésnapját. Tudtam, hogyha elhozom, akkor elcseszik ezt a napot

– jelezte az apuka. Hozzátette, csapata öt védekező játékossal, védekező középpályásokkal állt ki a tizenkilencedik Soton ellen, s egy félidő alatt egyetlen lövést hozott csak össze.

Az „ágyúsok” szurkolói hetek óta követelik a menedzser Unai Emery leváltását, de egyelőre kiáll spanyol edzője mellett a klub vezetősége. Kérdés meddig: a Bajnokok Ligája-indulást érő első négy helyre gyakorlatilag bebetonozta magát a Liverpool, Leicester, Manchester City, Chelsea négyes, míg az Európa Ligáért a Manchester United, Tottenham, Arsenal trió mellett olyan meglepetéscsapatok is versenyt futhatnak jelen állás szerint, mint a Wolverhampton, Burnley páros.

Olvasói sztorik