Nemzetközi foci

A csapatkapitány a dortmundi feltámadásról: „Ez egy szar volt”

Egészen döbbenetes mérkőzéssel tért vissza a Bundesliga a válogatott szünet után: a sereghajtó Paderborn egy félidő után 3-0-ra vezetett Dortmundban, a 12. fordulóban, a BVB azonban a fordulás után ki tudott egyenlíteni és egy pontot otthon tartott.

A sírból hozta vissza az egyik pontot a Dortmund a sereghajtó ellen
A második félidőben hármat lőtt, ezzel egyenlített a Borussia.

Gondolhatnánk, micsoda hősies feltámadás, azonban a dortmundi csapatkapitány, a 92. percben a végeredményt beállító Marco Reus nem volt nyűgözve csapata teljesítményétől.

Bocsánatot kell kérnünk mindenkitől az első félidő miatt, ez soha, soha többé nem fordulhat elő. Konkrétan szar volt

mondta letörten Reus, akitől megkérdezték, hogy ez edzőkérdés-e, mire azt felelte: tökéletesen fel voltak készítve, a játékosok felelőssége, hogy így játszottak.

Elég kellemetlen ez a 3-3 a Dortmund számára, amely csak az ötödik a tabellán és a riválisai még játszanak a fordulóban. Lucien Favre vezetőedzőn eddig is óriási volt a nyomás, a sereghajtó elleni botlás után ez még inkább igaz. Egyes német lapok már azt írják, egy meccse van megmenteni az állását.

A Dortmund az eddigi 12 fordulóban csak ötször nyert, miközben ez már az ötödik döntetlen volt, a csapatnak van még két veresége.

Kiemelt kép: TF-Images/Getty Images

Olvasói sztorik