Nemzetközi foci sport

José Mourinho vette át a Tottenham Hotspurt

Gyors volt.

Villámgyorsan megtalálta az új edzőt a Tottenham Hotspur, amely 2023-ig szóló szerződést kötött José Mourinhóval. A szűk hat hónappal ezelőtt Bajnokok Ligája-döntőt játszó londoni együttes szenved a Premier League most futó idényében, a 3-5-4-es mutató az argentin Mauricio Pochettino állásába került.

Mourinho kiválóan ismeri az angol bajnokságot, hiszen pályafutása során kétszer irányította a Chelsea-t, dolgozott a Manchester Unitednél is. A nagyszájú portugál ült a Porto, az Inter és a Real Madrid kispadján is.

Kiemelt kép: Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!