Nemzetközi foci sport

Luis Enrique lett a spanyol válogatott szövetségi kapitánya

Roberto Moreno sírva köszönt el a játékosaitól a hétfő esti győzelem után.

A Spanyol Labdarugó Szövetség hivatalosan is bejelentette, hogy Luis Enrique váltja Roberto Morenót a válogatott kispadján.

Korábban írtuk:

Spanyol sajtóhírek szerint Luis Enrique visszatér a spanyol válogatott kispadjára. A Barcelona korábbi világsztárja nyáron személyes okokra hivatkozva állt fel a kispadról. Tragédiája az egész világot megrázta, hiszen két hónappal később bejelentette, hogy leukémiában elhunyt kilencéves kislánya Xana.

Spanyolország csoportelsőként kvalifikálta magát a 2020-as Eb-re. Több beszámoló arról szól, hogy Roberto Moreno sírva köszönt el a játékosaitól a Románia elleni 5-0-ás győzelem után, pedig korábban ő maga ajánlotta fel, hogy átadja helyét, ha a katalánok legendája elérkezettnek látja az időt a visszatérésre.

A spanyolok várhatóan még kedden bejelentik Luis Enrique visszatérését.

Kiemelt fotó: JOSE JORDAN / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!