Nemzetközi foci sport

9 éves kislányát gyászolja Luis Enrique

A Barcelona és a spanyol válogatott korábbi edzője, Luis Enrique közleményben tudatta a nagyvilággal, hogy 9 éves kislánya, Xana rákban elhunyt.

Enrique azért is mondott le a válogatott szövetségi kapitányi posztjáról mindössze hét meccs után, hogy kislánya mellett lehessen, aki 5 hónapig harcolt a csontrákkal.

Köszönjük mindenkinek a sok szeretetet, amit kaptunk, valamint a diszkréciót és a megértést. (…) Nagyon hiányzol és minden nap gondolunk rád, reméljük, egyszer majd újra találkozunk. Te leszel a csillag az égen, aki a családunkat vezeti majd. Nyugodj békében, kicsi Xena

– áll a közleményben.

Luis Enrique korábbi játékosai közül Luis Suárez és Gerard Deulofeu is kifejezte az együttérzését a gyászoló családdal.

Kiemelt kép: JAVIER SORIANO / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!