Nemzetközi foci sport

Megvan az egyik csoportellenfelünk az Eb-n – már „csak” ki kell jutnunk

A németek ellen készülhetünk, ha sikerül a kvalifikáció.

Megírtuk: a horvát mellett további három válogatott, az osztrák, a holland és a német jutott ki a jövő évi kontinensviadalra az Európa-bajnoki selejtezősorozat szombati játéknapján. A németek simán, 4-0-ra verték a vendég fehéroroszokat, többek között annak köszönhetően, hogy Manuel Neuer kapus 0-0-nál büntetőt védett.

A németek kijutásával az is eldőlt, hogy ha a magyarok is kivívják a részvételt, akkor a két csapat azonos négyesben szerepel majd az Eb-n.

Ha ez kedden megvalósul, akkor a november 30-i csoportsorsoláson derül ki, melyik gárda játszhatja mindhárom meccsét hazai pályán. Amennyiben Marco Rossi együttese pótselejtezőre kényszerül, akkor a németek mindhárom alkalommal Münchenben lépnek pályára.

Ez a 16 válogatott már biztosan ott lesz az Eb-n
Tizenkét együttes pedig biztos résztvevője a pótselejtezőnek.

Kiemelt kép: Federico Gambarini / dpa

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!