Nemzetközi foci sport

Az Arsenal vezetői Emeryvel képzelik el a jövőt

Csalódottak az eredmények és a mutatott játék miatt, de hiszik, Emery a megfelelő ember az együttes irányítására.

Az Arsenal labdarúgóklub vezetősége a vártnál gyengébb eredmények ellenére is Unai Emeryvel képzeli el a jövőt. Raul Sanllehi, a klub szakmai ügyeiért felelős vezető, illetve Vinai Venkatesham ügyvezető a csapat hétfői stábértekezletén azt mondták: csalódottak az eredmények és a mutatott játék miatt, de hiszik, Emery a megfelelő ember az együttes irányítására.

Gareth Bale gond nélkül edzett a walesi válogatottal
A Real Madridnál egy hónapja nem tréningezett, de úgy tűnik készen a magyar válogatott elleni selejtezőre.

Megértjük a szurkolóink csalódottságát és fejlődnünk kell, hogy elérjük a szezon előtt kitűzött céljainkat, de hiszünk Unaiban

– idézi az MTI a megbeszélésen elhangzottakat.

Az Arsenal négy mérkőzés óta nyeretlen a Premier League-ben, ahol legutóbbi tíz összecsapásán mindössze kétszer győzött, ezzel 12 forduló után a hatodik helyen áll. Emery 2018 májusában vette át az Arsenal irányítását, amellyel első szezonjában döntőig menetelt az Európa-ligában.

Kiemelt kép: OLI SCARFF / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!