Nemzetközi foci sport

Gareth Bale gond nélkül edzett a walesi válogatottal

A Real Madridnál egy hónapja nem tréningezett, de úgy tűnik készen a magyar válogatott elleni selejtezőre.

A Real Madrid klasszisa, Gareth Bale hétfőn gond nélkül edzett a walesi válogatottal és készen áll arra, hogy pályára lépjen az Azerbajdzsán és a mieink elleni Európa-bajnoki selejtezőn – írja a Marca.

Rossi szerint vészhelyzetben a válogatott védelme
A szövetségi kapitány kényszerpályán mozgott a Wales elleni keret kialakításakor.

Kissé meglepő, hogy a szélsőnek semmi baja, ugyanis a Real Madridban egy hónapja nem lépett pályára és állítólag nem is edzett, miután október közepén éppen a walesi válogatottban szedett össze sérülést. A Marca beszámolója szerint a Real Madridnál nem nézik jó szemmel, hogy Bale a válogatottnál teljes értékű munkát végez, miközben a királyi gárdában sérülésre hivatkozva hetek óta nem játszott.

Nagyon úgy tűnik tehát, hogy a walesiek legnagyobb sztárja is ott lesz a pályán Cardiffban november 19-én, amikor a magyar válogatott sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőt játszik és győzelem esetén kvalifikálja magát a jövő évi kontinensviadalra.

Kiemelt kép: VLADIMIR SIMICEK / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!