Nemzetközi foci

Korábbi Barca-edzőt is szóba hoztak az Arsenal kispadjával

Luis Enrique legutóbb a spanyol válogatottat irányította, az angol bajnokságban térhet vissza.

Szombaton a Leicester City győzte le 2-0-ra az Arsenalt az angol Premier League-ben. A londoni együttes a legutóbbi tíz bajnokijából mindössze kettőt tudott megnyerni, az összes tétmeccset tekintve pedig már öt meccs óta nyeretlen.

Így aztán beindultak a találgatások, hogy vajon meddig kap még bizalmat a csapat menedzsere, Unai Emery, akibe a minap már a klub korábbi meghatározó játékosa, Ian Wright is beleszállt:

Ma este egy kapuralövés. Két győzelem tíz bajnokin. Nincs meghatározott stílus és terv. Negatív gólkülönbség. Nincs fejlődés a védekezésben. Nem csinálunk semmit. Miért hosszabbítana Luca vagy Auba? Nem hibáztatom őket! Meg kell hoznunk a nehéz döntést, Arsenal! Nem lesz jobb

– írta Wright a Twitter-oldalán.

Közben a Daily Mail spanyol forrásokra hivatkozva már azt írja, a klub vezetősége felvette a kapcsolatot a legutóbb a spanyol válogatottat irányító Luis Enriquével. A spanyol szakember családi tragédia, gyermeke halála miatt távozott a válogatott éléről idén nyáron, azóta nincs csapata. Korábban az FC Barcelonát is irányította, mellyel kétszer lett bajnok, háromszor nyert spanyol Király Kupát, és a Bajnokok Ligája, UEFA Szuperkupa, klubvilágbajnokság hármast is behúzta 2015-ben.

Kiemelt kép: Oli Scarff/AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik