Nemzetközi foci sport

Végtelenül nagyképűen játszott a PSG, csúfos vereség lett a vége

Neymar nélkül, Mbappéval, Icardival és Cavanival.

Noha Kylian Mbappé góljával a 19. percben megszerezte a vezetést a Paris Saint-Germain, a folytatás rémálommal ért fel a számára. Lassan, körülményesen játszott a címvédő a Ligue 1 utolsó helyén álló Dijon otthonában, és a 11 mérkőzésen mindössze két gólig jutó házigazda megfordította az eredményt.

Az első félidő ráadásában Mounir Chouiar, majd Jhonder Cadiz vette be Keylor Navas kapuját. A folytatásban természetesen sebességet váltott a PSG, ám mindössze két kapufáig jutott (2–1). Mindent elmond a diadalról, hogy a Dijon még sohasem tudta legyőzni a fővárosi sztárcsapatot…

Az első dijoni csapás

Majd a második

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!