Nemzetközi foci sport

Elnézést kért a meccs után balhézó Ribéry

Tettéért három mérkőzésre tiltotta el az olasz liga.

Franck Ribéry, a Fiorentina labdarúgója a Twitteren kért elnézést amiatt, hogy meglökte az asszisztenst csapata Lazio elleni vasárnap esti olasz bajnoki összecsapásán.

Ribéry bedühödött: lökdöste a partjelzőt a lefújás után
Súlyos eltiltásra számíthat a Fiorentina klasszisa.

A francia támadó azt követően vesztette el a fejét, hogy a Lazio előbb a 89. percben egy vitatott góllal vezetést szerzett, majd a 96. percben még egy büntetőt is megítéltek a javára.

Nagyon ideges és csalódott voltam a mérkőzés végén

– írta Ribéry.

A Lazio 2-1-re győzött, a francia játékost – aki üzenetében csapattársaitól, a szurkolóktól és Vincenzo Montella vezetőedzőtől is bocsánatot kért – a 75. percben cserélték le, majd, már a pályán kívül a 97. percben piros lapot kapott.

Tettéért Ribéryt három mérkőzésre tiltotta el az olasz liga, indoklásuk szerint a támadó kirívóan tiszteletlenül és fenyegetően viselkedett. A francia csatárnak 20 ezer eurót (6,5 millió forintot) is fizetnie kell.

Kiemelt kép: Matteo Ciambelli / NurPhoto

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!