Nemzetközi foci sport

Ribéry bedühödött: lökdöste a partjelzőt a lefújás után

Súlyos eltiltásra számíthat a Fiorentina klasszisa.

Nagy bajba kerülhet a nyáron Fiorentinához szerződő Franck Ribéry, aki a Lazio elleni, 2-1-es hazai vereség után nekitámadt az egyik partjelzőnek. A veterán francia klasszis annyira elégedetlen volt a játékvezetői hármas ténykedésével, hogy a lefújás után úgy kérte számon az asszisztenst, hogy közben kétszer meg is lökte.

Ribéry tette nem maradt büntetlenül, a jegyzőkönyvben megerősítették, hogy a szélső piros lapot kapott a lefújást követően, ami azt jelenti, hogy több mérkőzésre is eltilthatják – írja a Football Italia.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!